Anunt al Blocului National al Revolutionarilor

Joi, 12 iulie a.c., la Brașov, a avut loc o ședință de lucru a Blocului Național al Revoluționarilor - Decembrie 1989 - în vederea organizării Congresului Extraordinar al federației programat pentru data de 26.07.2007.
Ședința, la care au participat președinții de organizații membre B.N.R., a fost condusă de președintele Dorin Lazăr Maior și a beneficiat de prezența noului ministru secretar de stat Puiu Nicolae Fesan.
Ministrul a facut o scurta informare asupra activității Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluționarilor, de la preluarea mandatului și până în prezent și a răspuns întrebărilor adresate de participanți. În principal, activitatea ministrului se va canaliza pe următoarele direcții: verificarea a cat mai multe dosare în vederea înaintării lor către comisia parlamentară, atragerea unor fonduri în vederea construirii unui sanatoriu pentru revoluționari, precum și pentru dotarea tuturor asociațiilor cu calculatoare care vor putea accesa serverul S.S.P.R.
Președinții de asociații membre B.N.R., prezenți la ședință, au discutat apoi detaliile tehnice ale pregătirii Congresului extraordinar ce va avea loc la Brașov în data de 26.07.2007, precum și modul mai activ în care federația se va implica în rezolvarea problemelor revoluționarilor.

Sedinta de lucru a BNR
- Brasov, joi, 12 iulie 2007 -